Kaupparyhmät ja tukut haluavat vastaanottaa tuotekuvat Synkan kautta

Synkka-palvelun avulla voit välittää tuotekuvat kaupparyhmille, tukuille ja Food Service toimijoille perinteisten tuotetietojen tapaan. Tuotekuvien lisäksi välität helposti myös muita digitaalisia aineistoja, kuten käyttöturvallisuustiedotteita. Tuotekuvien välittäminen jälleenmyyjillesi Synkan kautta edistää tuotteiden markkinointia ja tehostaa koko myyntiprosessia.

Tuotekuvat kertovat enemmän kuin sanat

Tällä hetkellä Synkassa on 99 489 vähittäistuotetta, joista vain 10 510 tuotteeseen on lisätty tuotekuv(i)a. Toisin sanoen liki 90 000 tuotetta kauppa tai muu jälleenmyyjä saattaa myydä ja markkinoida ilman tuotekuvaa tai tuotekuva voi olla väärä tai vanhentunut. Verkkokaupassa ja digitaalisessa markkinoinnissa tuotekuva on yksi tärkeimmistä - ellei tärkein - ostopäätökseen vaikuttava tekijä.

Synkalla toimitetut tuotekuvat ovat tehokkaasti ja helposti tavarantoimittajien hallitsemia, jolloin tavarantoimittaja voi varmistaa, että tuotetietojen lisäksi myös ajantasaiset kuvat ovat jälleenmyyjien ja kuluttajien nähtävillä kaikissa kanavissa - kaupassa ja verkossa.

Tuotekuvien välitys sisältyy Synkan vuosimaksuun

Tuotekuvien välittäminen Synkan kautta ei vaadi yritykseltä erillisiä toimenpiteitä vaan kuvatoiminnallisuus on automaattisesti kaikkien asiakkaidemme käytössä ilman erillistä maksua. Välittämällä tuotekuvat Synkan kautta tavarantoimittajat voivat vähentää manuaalista työtä, joten Synkkaa käyttämällä yritykset saavat selviä kustannussäästöjä.

Lisätietoa ja ohjeet tuotekuvien välittämiseen Synkan avulla löytyy asiakastukisivustoltamme osoitteesta  https://asiakas.gs1.fi.

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.