GS1 Finlandin uudet osoitetiedot 1.2.2020 alkaen

GS1 Finlandin toimisto siirtyy 1.2.2020 Helsingin Pasilaan. Uudet toimitilat ovat Tripla-kauppakeskuksen yhteydessä olevassa Workery Westissä.

Muuton seurauksena GS1 Finlandin käynti- ja postiosoitteet muuttuvat ja samalla luovutaan PL 266 -postiosoitteen käytöstä. Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Uudet muuttuneet osoitetiedot

Käyntiosoite 1.2.2020 alkaen:
GS1 Finland Oy
Firdonkatu 2 (käynti Tripla-kauppakeskuksen 4. kerroksen kautta)
00520 Helsinki

Postiosoite 1.2.2020 alkaen:
GS1 Finland Oy
Firdonkatu 2 T 108
00520 Helsinki

Muutolla ei ole vaikutusta GS1 puhelinnumeroihin vaan GS1 Finlandin asiakaspalvelu palvelee jatkossakin numerossa 075-756 3500. Myös GS1 Finlandin laskutustiedot säilyvät ennallaan. Laskutustiedot löytyvät muiden yhteystietojemme tapaan Ota yhteyttä -sivulta.

Näin saavut GS1:n toimistolle 1.2.2020 alkaen

Workery_logo

Triplan Workery West -toimitiloihin pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä (juna, bussi, raitiovaunu) sekä omalla autolla käyttäen kauppakeskuksen pysäköintihallia. Triplan ympäristöstä löytyy myös lukuisia polkupyörätelineitä.

Opasteita Workery-toimitiloihin löytyy sekä kauppakeskuksesta että kauppakeskuksen pysäköintihallista. Opasteet tunnistaa musta-valkoisesta W-logosta. Huomaathan, että Workery Westin lisäksi on myös Workery East – seuraahtan siis tarkasti Workery West -opasteita.

Toimistotiloihin käynti tapahtuu kauppakeskuksen 4. kerroksen hissien kautta

Workery West -toimitilojen asiakaspääsisäänkäynti sijaitsee kauppakeskuksen 4. kerroksessa. Jos tulet Triplaan rautatieaseman asemahallista, pääset suoraan oikeaan kerrokseen. Myös Pasilansillan ulko-ovien kautta pääsee sujuvasti 4. kerroksen hissiaulaan.

Pysäköintihallista on opastettu hissiyhteys  kauppakeskukseen ja toimistojen aulapalveluun 6. kerrokseen. Aulapalveluhenkilökunta ottaa vieraamme vastaan arkisin klo 7.45 – 16.30 ja opastaa sinut eteenpäin. Mikäli saavut toimistoaikojen ulkopuolella, sovi vastaanotto yhteyshenkilösi kanssa erikseen.

Tripla_4krs

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.