GS1 Finland uudistaa palvelujaan

GS1 Finlandin palvelut uudistuvat 1.1.2017. Myös jatkossa toiminnan perustana ovat GS1:n myöntämät ja hallinnoimat GS1-yritystunnisteet, joiden avulla yritykset voivat muodostaa GS1-standardien mukaisia globaaleja merkintöjä ja yksilöintitunnisteita, kuten esimerkiksi EAN-viivakoodeja.

Yritystunnisteet säilyvät uudistuksessa ennallaan, mutta vuosimaksuihin tehdään 2 % korotus 1.1.2017 alkaen. Vuoden 2017 laskutus tehdään vuoden vaihteessa 2016–2017. 

Golli-palveluun tulee laskutusominaisuus

Vuoden 2017 alusta lähtien Gollin kautta on mahdollista lähettää laskuja. Palveluun on tehty vuoden 2016 aikana myös muita käyttöä parantavia ominaisuuksia, joilla on monipuolistettu palvelun käyttöä ja lisätty palvelun avulla saatavia liiketoimintahyötyä ja kustannussäästöä käyttäjäasiakkaille.

Palvelun laajentuessa Golli-palvelun hinnoittelu muuttuu 1.1.2017 alkaen. Uusista hintatiedoista ilmoitetaan Golli-palvelun asiakkaille syyskuun loppuun mennessä.

Pk-yrityksille suunniteltu ja kehitetty Golli-palvelu otettiin käyttöön vuoden 2016 alussa. Golli-palvelun avulla tavarantoimittajat voivat yhden pilvipalvelun kautta vastaanottaa ja käsitellä kaupparyhmiltä tulleet tilaukset, tulostaa GS1-standardien mukaiset lavamerkinnät, lähettää toimitussanomat kaupparyhmille sekä tehdä kuljetustilauksen. Golli palkittiin Suomen parhaana B-to-B verkkopalveluna huhtikuussa 2016. 

Lue lisää Golli-palvelusta

Synkka-palveluun tulee toivottu mediatoiminnallisuus

Tuotekuvista on tullut viime vuosien aikana oleellinen osa tuotetietoja ja digitaalisten media-aineistojen välittäminen osana Synkka-palveluita on ollut monen asiakasyrityksen toiveena jo usean vuoden ajan. GS1 on kehittänyt Synkka Media -palvelua yhdessä asiakasyritystensä kanssa vuodesta 2013 lähtien.

Mediatoiminnallisuuden avulla tavarantoimittajat voivat jatkossa välittää tuotekuvat yhtä kanavaa pitkin kaikille vastaanottajayrityksille. Tuotekuvia on myös mahdollista jakaa Synkan kautta esimerkiksi lähialueen ravintoloille, verkkokaupoille ja mainos-/mediatoimistoille. Jatkossa uusi Synkka-palvelu kattaa sekä tuotetietojen että -kuvien välittämisen ja erillisistä palvelunimistä Synkka Tuote sekä Synkka Media luovutaan.

Palvelun uudistamisesta, mediatoiminnallisuuden käyttöönotosta ja hinnoittelusta kerrotaan syksyn kuluessa tarkemmin mm. Synkka-palvelun tulevissa uutiskirjeissä sekä palvelun omilla nettisivuilla.

Tutustu Synkkaan

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.