GS1 Finland hakee palveluiden kehittämisen ja hallinnan osaajia

GS1 Finland tuottaa kaupan alalle innovatiivisia digitaalisia palveluita, jotka tuovat alalle vuosittain miljoonien eurojen hyödyt. Ratkaisumme perustuvat globaaleihin GS1-standardeihin ja kansainväliseen yhteistyöhön. Toimimme kaupan alan lisäksi aktiivisesti myös muilla toimialoilla.

GS1:n palvelut kehittyvät nopeasti yhdessä kaupan alan digitalisoituessa. Omnichannel palvelut, blockchain-teknologia ja jäljitettävyysratkaisut ovat esimerkkejä ajankohtaisista aiheista, joiden kanssa työskentelemme.
 
Haemme nyt vakituisiin työsuhteisiin

Kehitys- ja teknologiaosaajaa

Sinulla on monipuolista kokemusta asiakkaista sekä palveluiden kehitystyöstä, mieluusti kaupan ja teollisuuden tilaus-toimitusketjuista. Innostut asiakkaistamme ja haluat kehittää asiakassuhteita konsultoiden asiakkaiden ratkaisuja. Osaat tietysti sovittaa sanomasi asiakkaan kielelle ja olet vakuuttava ja luottamusta herättävä esiintyjä. Toivottavasti olet myös kokenut projektipäällikkö. Motivoidut poikkeavien haasteiden ratkaisuista ja erilaisista työpäivistä.
 
Toimittaja- ja palveluhallinnan ratkaisijaa

Sinulla on monipuolista kokemusta IT-palveluiden kehitystyöstä sekä liiketoimintapalveluiden muotoilusta. Tunnet alihankintajohtamisen niksit ja projektihallinnan menetelmät. Ymmärrät palvelukehitysorganisaation eri roolit ja osaat kehittää palveluhallinnan prosesseja. Kumppaniverkoston rakentaminen ja kehittäminen ei myöskään ole sinulle uutta. Kokonaisarkkitehtuurien ymmärtäminen on eduksi tehokkaalle työskentelylle. Motivoidut haasteista ja ihmettelet, miksi muiden projektit ovat niin usein myöhässä.
 
Osaksi huippujengiä
 
Molemmissa tehtävissä on mahdollisuus kehittyä Salesforce-ammattilaiseksi, aikaisempi osaaminen katsotaan eduksi. Kiinnostus teknologiaan, motivaatio uuden oppimiseen sekä oma-aloitteisuus kehitysasioissa ovat sinua hyvin kuvaavia luonteenpiirteitä.

Meillä työtä ei tehdä yksin. Sinulla on ympärilläsi pieni ja motivoitunut asiantuntijaporukka, jossa opit ja jaat osaamistasi. Pienessä organisaatiossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja iloiseen yhteistyöhön. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.
 
Haluatko näköalapaikalle? Meistä lisää kanavissa: www.gs1.fi ja www.gs1.org, Linkedin, Twitter, YouTube. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, ole yhteydessä Tuomoon (tuomo.kronback@gs1.fi, 040-1326460). 


Tehtävää hakiessasi, kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viimeisten vuosien aikana, missä olet onnistunut ja mistä unelmoit. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kekseliäisyyttä jo hakuvaiheessa. CV:n voit laittaa liitteeksi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuomolle ( tuomo.kronback@gs1.fi) viimeistään 9.12.2018. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.