Tietosuojaseloste

GS1 Finlandin Oy:n Asiakas- ja markkinointirekisteri

Rekisterin nimi GS1 Finlandin asiakas- ja markkinointirekisteri
Rekisterinpitäjä GS1 Finland Oy
Aleksanterinkatu 17
puh. 075 756 3500
Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa: asiakaspalvelu@gs1.fi
Mitä henkilötietoja keräämme asiakkaistamme?

Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja ensisijaisesti asiakassopimuksen mukaisen palvelun toteuttamiseksi. Kerätyt tiedot voivat olla:

  • etu- ja sukunimi
  • titteli
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • henkilötunnus, mikäli yrityksellä ei ole Y-tunnusta käytössä
Mihin tarkoituksiin käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja ennen kaikkea asiakkaamme tilaaman, sopimuksen mukaisen palvelun, koulutuksen tai konsultoinnin tarjoamiseen.

Voimme käsitellä tietojasi markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten tai olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita GS1 Finlandin tarjoamia palveluita. Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun tarjota tietoa osana palvelua ja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Mistä lähteistä keräämme henkilötietoja?

GS1 Finlandin asiakas toimittaa GS1 Finlandille yrityksensä yhteyshenkilötiedot.

Asiakas- ja markkinointirekisteriin tallennetaan myös GS1 Finlandin julkisten internetsivujen kautta saapuneista yhteydenottolomakkeista (esimerkiksi oppaiden lataukset) tai tapahtumien kautta tulleista yhteydenottolomakkeista.

Henkilötietoja voidaan saada myös muista lähteistä soveltuvien lakien sallimassa laajuudessa, esimerkiksi Kaupparekisteristä.

Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi? Emme välitä henkilötietoja eteenpäin kolmansille osapuolille asiakas- ja markkinointijärjestelmästämme.
Siirrämmekö henkilötietojasi EU-alueen ulkopuolelle? Emme siirrä henkilötietoja asiakas- ja markkinointijärjestelmästämme Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.
Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi? Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista tässä rekisterissä määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.
Miten voit käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi?

GS1 Finlandin asiakkaana tai asiakkaan yhteyshenkilönä sinulla on erityyppisiä mahdollisuuksia vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi kuukauden sisällä. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toimitamme sinulle raportin henkilötiedoista, joita sinusta on rekisteriin kerätty.

Voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista. Sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, ei voida poistaa.

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa. 

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Mikäli mahdollista erimielisyyttä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen ei saada sovinnollisesti ratkaistua sinun ja GS1 Finlandin välillä, on sinulla oikeus viedä asia tietosuojavaltuutetun toimiston ratkaistavaksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Käyttöoikeudet asiakas- ja markkinointirekisteriin on vain niillä GS1 Finlandin työsuhteessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Synkka-palvelun tietosuojaseloste

Rekisterin nimi Synkka-palvelu
Rekisterinpitäjä GS1 Finland Oy
Aleksanterinkatu 17
puh. 075 756 3500
Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa: asiakaspalvelu@gs1.fi
Mitä henkilötietoja keräämme asiakkaistamme? Keräämme Synkka-palvelun asiakkaiden (palvelun käyttäjien) henkilötietoja (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite) tuotetietojen välityspalvelun toteuttamiseksi.
Mihin tarkoituksiin käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti järjestelmän käyttöoikeuksien luomiseen ja yläpitämiseen.

Voimme olla sinuun yhteydessä kertoaksemme esimerkiksi palveluiden uusista ominaisuuksista tai markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita palveluita. Voimme käsitellä sinun henkilötietojasi myös markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten. Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun tarjota tietoa osana palvelua ja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Mistä lähteistä keräämme henkilötietoja? GS1 Finlandin asiakas toimittaa GS1 Finlandille yrityksensä yhteyshenkilötiedot.
Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi? Synkka-palvelu on rakennettu ensisijaisesti tuotetietojen välittämiseen. Emme lähtökohtaisesti välitä henkilötietoja eteenpäin Synkasta, mutta henkilötietoja voi siirtyä tietojen vastaanottajatahoille, mikäli asiakkaamme on lisännyt palvelun kautta välitettäviin tietoihin (tuotetietoihin) yrityksen yhteyshenkilöiden henkilötietoja.
Siirrämmekö henkilötietojasi EU-alueen ulkopuolelle? Emme siirrä henkilötietoja Synkka-palvelusta Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.
Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista tässä rekisterissä määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Säilytämme henkilötietoja asiakassuhteen ajan.

Poistamme henkilötiedot asiakassuhteen päättyessä tai kun saamme tiedon siitä, että henkilö on lopettanut palvelun käytön (esimerkiksi henkilö ei ole enää työsuhteessa GS1 Finlandin asiakkaalla tai siirtynyt toisiin työtehtäviin).

Miten voit käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi?

Synkka-palvelun asiakkaana tai asiakkaan yhteyshenkilönä sinulla on erityyppisiä mahdollisuuksia vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi kuukauden sisällä. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toimitamme sinulle raportin henkilötiedoista, joita sinusta on rekisteriin kerätty.

Voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista. Sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, ei voida poistaa.

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa.

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Mikäli mahdollista erimielisyyttä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen ei saada sovinnollisesti ratkaistua sinun ja GS1 Finlandin välillä, on sinulla oikeus viedä asia tietosuojavaltuutetun toimiston ratkaistavaksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Käyttöoikeudet Synkka-palveluun on vain niillä GS1 Finlandin työsuhteessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Golli-palvelun tietosuojaseloste

Rekisterin nimi Golli palvelu
Rekisterinpitäjä GS1 Finland Oy
Aleksanterinkatu 17
puh. 075 756 3500
Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa: asiakaspalvelu@gs1.fi
Mitä henkilötietoja keräämme asiakkaistamme? Keräämme Golli palvelun asiakkaiden (palvelun käyttäjien) henkilötietoja (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite) tilaus- toimitusketjun palvelun toteuttamiseksi.
Mihin tarkoituksiin käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti järjestelmän käyttöoikeuksien luomiseen ja yläpitämiseen.

Voimme olla sinuun yhteydessä kertoaksemme esimerkiksi palveluiden uusista ominaisuuksista tai markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita palveluita. Voimme käsitellä sinun henkilötietojasi myös markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten. Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun tarjota tietoa osana palvelua ja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Mistä lähteistä keräämme henkilötietoja? GS1 Finlandin asiakas toimittaa GS1 Finlandille yrityksensä yhteyshenkilötiedot.
Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi? Golli palvelu on rakennettu ensisijaisesti tilaus- toimitusketjun tietojen välittämiseen. Emme lähtökohtaisesti välitä henkilötietoja eteenpäin Gollista, mutta henkilötietoja voi siirtyä tietojen vastaanottajatahoille, mikäli asiakkaamme on lisännyt palvelun kautta välitettäviin tietoihin (tilaus-, toimitus-, kuljetus- tai laskutussanomille) yrityksen yhteyshenkilöiden henkilötietoja.
Siirrämmekö henkilötietojasi EU-alueen ulkopuolelle? Emme siirrä henkilötietoja Golli palvelusta Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.
Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista tässä rekisterissä määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Säilytämme henkilötietoja asiakassuhteen ajan.

Poistamme henkilötiedot asiakassuhteen päättyessä tai kun saamme tiedon siitä, että henkilö on lopettanut palvelun käytön (esimerkiksi henkilö ei ole enää työsuhteessa GS1 Finlandin asiakkaalla tai siirtynyt toisiin työtehtäviin).

Miten voit käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi?

Golli palvelun asiakkaana tai asiakkaan yhteyshenkilönä sinulla on erityyppisiä mahdollisuuksia vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Pääsääntöisesti toteutamme pyyntösi kuukauden sisällä. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi.

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toimitamme sinulle raportin henkilötiedoista, joita sinusta on rekisteriin kerätty.

Voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista. Sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, ei voida poistaa.

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa.

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Mikäli mahdollista erimielisyyttä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen ei saada sovinnollisesti ratkaistua sinun ja GS1 Finlandin välillä, on sinulla oikeus viedä asia tietosuojavaltuutetun toimiston ratkaistavaksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Käyttöoikeudet Golli palveluun on vain niillä GS1 Finlandin työsuhteessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Evästeilmoitus

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Sivuston käyttäjä (Vierailija) antaa sivustoa käyttäessään suostumuksensa sivustoon liittyvien evästetiedostojen käyttöön ja tallentamiseen allaolevan mukaisesti.

Evästeitä käytetään mm. mittaus- ja tutkimustarkoituksiin verkkosivuston käytön tyypin ja määrän selvittämiseksi. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeet eivät mahdollista käyttäjän päätelaitteen tallennuslaitteen kuten kovalevyn tietojen tarkastelua tai kopioimista.

Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. Vierailija voi myös milloin tahansa poistaa Internet-selaimensa tallentamat evästetiedostot päätelaitteeltaan.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Evästeitä voidaan käyttää myös yrityksille suunnattuun suoramarkkinointiin tai käyttäjäluetteloihin perustuvaan markkinointiin sekä uudelleenmarkkinointiin (remarketing).