Maksuton webinaari: Synkka-mediapankin esittely ja kuvan lisääminen järjestelmään

10.5.2017, 13:00–13:30
Paikkoja on tällä hetkellä varattu 64 / 150

Synkka-palvelu on tammikuussa laajentunut kattamaan myös mediapankin, joka mahdollistaa tuotekuvien jakamisen yhtä kanavaa pitkin vastaanottajille. Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua järjestelmään ja näkemään, miten kuva lisätään ja julkaistaan.

Webinaarin sisältö:

  • Järjestelmän lyhyt yleisesittely
  • Myynti- ja markkinointikuvan nimeäminen
  • Myynti- ja markkinointikuvan lisääminen ja julkaiseminen
  • Mahdollisuus kysyä kysymyksiä kouluttajiltamme chatin kautta

Webinaari on maksuton. Osallistu webinaariin 10.5.2017 kello 13-13.30 ja tule oppimaan miten saat kuvasi toimitettua Synkka-palvelun kautta vastaanottajille.

Ilmottaudu webinaariin viimeistään torstaina 4.5.2017.

Webinaari toteutetaan verkossa Skype for Businessin välityksellä. Ilmoittauduttuasi saat osallistumisohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen webinaaria edeltävällä viikolla. Webinaaria voi seurata myös Skype for Business websovelluksen avulla, joka mahdollistaa osallistumisen vaikka sinulla ei olisi Skypeä käytössäsi.

HUOM! Vaikka tilaisuus on asiakkaille maksuton, ilmoittautumislomakkeen rajoituksista johtuen lomakkeen alaosasta tulee valita maksutavaksi lasku, jotta ilmoittautumisen saa tehtyä loppuun asti. Mitään laskua osallistujille ei kuitenkaan lähde.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautuminen tehdään seuraavasti

  1. Syötä yrityksen tiedot
  2. Syötä kaikkien osallistujien henkilötiedot
  3. Vahvista ilmoittautuminen

Järjestelmä lähettää vahvistuksen yhteydessä kullekin ilmoittautuneelle sähköpostiviestin email-kenttään syötettyyn osoitteeseen. Jos viestiä ei tule, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi. Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ilmoittautuminen on vahvistettu vahvistusnäkymässä Vahvista kaikki -painikkeella.

Yrityksen tiedot

Laskutustiedot (jos ei sama kuin yllä)

Osallistujat

Valitse maksutapa

Sijainti