Näin aloitat palvelun käytön

Tämä sivu on suunnattu tavarantoimittajalle, joka on liittynyt Synkka-palvelun asiakkaaksi. Suosittelemme aluksi tutustumaan palvelun ohjeisiin. Olemme laatineet ohjeita koskien media-aineistoja, tuotetietojen oikeellisuutta sekä käyttöliittymää.

Mediapankki

Mediapankin käyttöön voit perehtyä koulutusvideoiden avulla. Tämä ei vie paljoa aikaasi, sillä videoiden kesto on lyhyt. Olemme laatineet useita videoita eri aihealueittain ja niiden avulla saat kattavan kokonaiskuvan palvelusta. Videot tarjoavat käytännön esimerkkejä palvelun käytöstä, ja ovat mutkaton tapa tutustua käyttöliittymään.

Mediapankin ohjeet

Tuotetietopankki

Suosittelemme, että ennen palvelun käytön aloittamista perehdyt tarkoin laatimiimme asiakasohjeisiin. Tarjoamme myös yrityskohtaista koulutusta Synkka-palvelusta. Koulutus toteutetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Lisätietoja: asiakaspalvelu@gs1.fi

Ohjeita tuotetietopankin käyttöön
Olemme laatineet asiakasohjeita eri aihealueittain. Näiden ohjeiden tarkoitus on tehdä palvelun käytöstä sujuvaa, ja varmistaa tuotetietojen virheettömyys. Ohjeita on sekä videoina että kirjallisina ohjeina.

Ohjeita tuotetietopankin käyttöön

Tuotetietojen oikeellisuus
Tuotetietojen oikeellisuus on oikean tuotetiedon toimittamista oikeaan aikaan tuotetiedon hyödyntäjille. Kaiken tuotetietopankkiin syötetyn tiedot pitää olla oikeaa. Puuttuvaa tietoa käsitellään kuten virheellistä tietoa, ja oikeellisuudesta vastaa aina tiedontoimittaja. Virheettömillä tuotetiedoilla voit mm. välttää häiriöt tilaus-toimitusketjussa ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Huomioithan, että merkittävät virheet tuotetiedoissa voivat johtaa tuotteen jäämiseen pois kaupan valikoimista. Koulutusmateriaalista löydät kattavasti ohjeita tuotetietojen ilmoittamiseen.

Oikeellisuuskoulutuksen koulutusmateriaali

Tuotetietojen tallennus
Koulutusmateriaali tarjoaa sinulle ohjeita tuotetietopankin käyttöliittymään. Koulutusmateriaalissa esitellään palvelun eri toimintoja, kuten tuotteen lisääminen, tuotetietopohjien käyttö, tuotteen lopetus ja virheraportit. Asiat esitetään selkeästi esimerkkien avulla, ja sisältö etenee samassa järjestyksessä kuin ne esiintyvät käyttöliittymässä. 

Tallennuskoulutuksen koulutusmateriaali