Synkka-kumppanit

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioitu ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.

GS1 ja sen kumppanit, kuten yritysohjelmistojen tarjoajat, tiedonkeruun yritykset, järjestelmäintegraattorit ja tuoteinformaation hallinnan tarjoajat, tekevät yhteistyötä tarjotakseen ohjelmistoja ja ratkaisuja tuotetiedon hallintaan. Nämä kumppanit helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka palvelusta.

Kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että tuotetiedon hallinnan prosessi tehdään asiakkaille asiantuntevasti. Yhteistyö tuottaa asiakkaille aitoa arvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan tuotetiedon hallinta palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti. Kumppaniohjelma tuottaa osaamista, ansaintamahdollisuuksia sekä tarjoaa turvallisia ja tehokkaita käyttökokemuksia kaikille asiakkaille - aina pienyrittäjistä suuriin organisaatioihin asti.

Mediapankin kumppanit

 

OPV

OPV on ruotsalainen, vuodesta 1992 kaupan alalla toiminut, tuotetiedon ja aineistonhallinan kumppani. Alunperin hyllyetiketteihin ja tuote-esitteisiin keskittynyt yritys laajensi digitaalisiin palveluihin 2000-luvun alussa ja on siitä lähtien työskennellyt laaja-alaisesti tuotetiedon parissa. 

Grano

Grano valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja, jotka helpottavat sekä kehittävät asiakkaiden liiketoimintaa. Granolla on pitkä kokemus aineistonhallintapalveluista; markkinoinnin materiaalivirtojen ja prosessien hallinnasta.

Tuotetieto/mediapankin kumppanit

 

Foodwest

Foodwest Oy on elintarvikealan monipuolinen asiantuntijayritys. Foodwest vastaa asiakkaidensa tuotetiedoista, niin pakkausmerkinnöistä kuin Synkka-tuotetiedoista, kokonaisvaltaisesti. Palveluihin kuuluu asiakkaiden tuotetietojen tallennus Synkkaan usean vuoden kokemuksella sekä myös tuotteiden myynti- ja markkinointikuvien ottaminen mediapankkiin.

 

Tuotetietopankin kumppanit