Etsi ratkaisuntarjoaja

Partner Networkin tavoitteena on palvella GS1 jäsenyrityksiä entistä paremmin tarjoamalla jäsenyrityksien käyttöön kanavan, jonka avulla voi etsiä yritykselleen oikeanlaisen ratkaisuntarjoajan. Alla löytyvästä hakemistosta voi etsiä eri tuotealueilla toimivia ratkaisuntarjoajia.

Automaattisen tunnistamisen toimijat

Yhteystiedot

Aksulit Oy
Vapaaherrantie 2 A
40100 Jyväskylä

Puh. 040-7401 309
Email: info@aksulit.com
Web: www.aksulit.com

Yritysesittely
Toteutamme lähi- ja etätunnistukseen perustuvia RFID-järjestelmiä. Toimitamme ohjelmistot, RFID-lukijat ja käyttötarkoitukseen soveltuvat RFID-tunnisteet. Integroimme RFID-järjestelmän osaksi yrityksesi muuta ohjausjärjestelmää. Meiltä saa myös perinteiset viivakoodiratkaisut.

Konsultointi, testaus asiakkaan ympäristössä.

Ratkaisut

 • Kiinteästi asennettavat RFID-lukijat ja antennit
 • Käsipäätteet
 • Tulostimet
 • Tunnisteet
 • Ohjelmat
 • Hyllypalvelujärjestelmä
 • Kaupintavarastojärjestelmä
 • Omaisuuden hoito
 • Terveydenhuollon ratkaisut
 • Jäljitettävyys

Yhteystiedot

Cajo Technologies Oy
Rasivainiontie 8
FI-90440 Kempele
www.cajo.fi

Ratkaisut
Cajo Technologies Oy on johtava suomalainen lasermerkintälaitteiden valmistaja. Valmistamme asiakkaillemme monipuolisia ja joustavia lasermerkintäratkaisuja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Laitteillamme voi merkitä lähes mitä tahansa materiaalia pysyvästi, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lasermerkintälaitteella merkitessä ei käytetä mitään lisä- tai väriaineita ja se mahdollistaa muun muassa kaikki jäljitettävyysmerkinnät, kuten 2D-koodit pienessäkin mittakaavassa. Cajon laitteilla voidaan tehdä myös värimerkinnät muun muassa ruostumattomalle teräkselle.

Yhteystiedot

Confidex

Haarlankatu 1B
33230 Tampere

Jari Ovaskainen
Puh. 040-353 2880
Email: jari.ovaskainen@confidex.com
Web: www.confidex.com

Yritysesittely
Confidex suunnittelee ja valmistaa RFID-teknologiaan perustuvia ratkaisuja teollisuudelle ja älykkääseen liikenteen ohjaukseen. Maailman johtava joukkoliikenteen lyhyen käyttöiän matkalippujen ja logistiikan kuljetusalustojen RFID-tunnisteiden tekijä.

Ratkaisut
RFID-tunnisteiden ja lyhyen kantaman RFID-matkalippujen suunnittelu ja valmistus.
Tunnisteratkaisujen toteuttaminen haastaviin olosuhteisiin.

Yhteystiedot
Finn-ID Oy
Taivaltie 5
01610 VANTAA

Vaihde: (09) 351 011
Tekninen tuki: (09) 3510 1500
Faksi: (09) 3510 1300

Sähköpostitse:

info(at)finn-id.fi
myynti(at)finn-id.fi
markkinointi(at)finn-id.fi
tekninen.tuki(at)finn-id.fi

Web: www.finn-id.fi

Yritysesittely
Finn-ID on työnohjauksen ja logistiikan digitalisoija. Alan markkinajohtajana ja vahvana mobiilisovellusten osaajana tunnustettu yritys työllistää tällä hetkellä 50 osaavaa ja innostunutta ammattilaista.

Ratkaisut
Ylivertainen vahvuutemme on asiakasyritystemme tekemisen tason prosessien ymmärrys sekä kykymme tuottaa niihin käyttäjien kannalta saumattomasti yhteensopivat ratkaisut. Toimittamamme ratkaisut käsittävät ohjelmistot, tunnistamiseen liittyvän teknologian ja käyttöönottoa tukevat asiantuntijapalvelut. Olemme myös useiden johtavien laitevalmistajien valtuuttama huoltokumppani.

 • Ohjelmistot: monipuolinen ATTUNE-tuoteperheemme käsittää ohjelmistoja mm. työnohjaukseen, varastonhallintaan, tiedonkeruuseen, pysäköinninvalvontaan, kotihoitoon, mobiiliin hoitotyöhön ja kenttätyön tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme sovelluksia mm. merkintään ja esimerkiksi laitteiden etähallintaan liittyen. Räätälöidyt mobiiliratkaisut tuotamme niihin asiakaskohtaisiin mobiilisovelluksiin, joilta vaaditaan voimakasta integroitumista asiakkaan logistiikkaprosessiin ja toiminnanohjausjärjestelmään.
 • Teknologia: kauttamme on saatavissa ammattikäyttöön suunnitellut laitteet ja tarvikkeet: mobiilipäätteet, langaton verkko, viivakoodilukijat, RFID-lukijat, puhetunnistus, itsepalvelupäätteet, tulostimet, tulostustarvikkeet ja RFID-tunnisteet.
 • Asiantuntijapalvelut: Toimimme asiakkaidemme kumppanina ratkaisujemme osalta koko niiden elinkaaren ajan. Finn-ID:n Palvelukeskuksessa huolehdimme siitä, että häiriön tai muutostarpeen yllättäessä tarvittavat toimet saadaan hoidettua sovitussa aikataulussa. Sovimme yhdessä asiakkaidemme kanssa ne keinot ja palvelut, joilla ratkaisua tuetaan ja varmistetaan toiminnallisuus. Finn-ID:n Palvelukeskus voi tukea kaikkia toimittamiamme ratkaisukomponentteja kuten sovellusta, laitteita ja myös alustoja.

Yhteystiedot
Informa Oy
Tillinmäentie 1 B
02330 Espoo

Puh. +358 207 208 200
Fax. 0207 208 203
Email: informa@informa.fi
Web: www.informa.fi

Yritysesittely
Informa Oy:n osaaminen perustuu yli 20 vuoden kokemukseen tarraetikettien ja teollisten etiketti- ja merkintäjärjestelmien kehittäjänä ja toimittajana.

Toimituksemme kattavat yksittäiset laitteet sekä myös laajat tehdaskohtaiset merkintäjärjestelmät. Omaa tuotantoa olevat tarrat ja etiketit sekä foliot takaavat optimaalisen tulostuslaadun ja toimintavarmuuden.

Toimitamme laitteiden, ohjelmistojen ja tarvikkeiden lisäksi myös kaikki niihin liittyvät asiantuntijapalvelut, kuten määrittely-, suunnittelu-, testaus-, asennus-, koulutus- sekä huolto- ja ylläpitopalvelut.

Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamme sopimuspohjaisella ylläpitotoiminnalla.

Ratkaisut

 • Merkintälaitteet: kirjoittimet, lukijat, ohjelmat, asennus
 • Huoltopalvelut
 • Tarvikkeet: tarrat, etiketit, kääreet, lämpösiirtofoliot

Yhteystiedot
Klinger Finland Oy 
Meckelborg

Tinankuja 3

02430 Masala

Vaihde: 010 400 1013 
Myynti: 010 400 1301
Email: myynti(at)meckelborg.fi
Web: www.meckelborg.fi

Yritysesittely
Klinger Finland Oy:n Meckelborg -yksikkö on tuotemerkintäratkaisujen ja -palveluiden kokonaistoimittaja. Meckelborg vastaa lähes 50 vuoden kokemuksella asiakkaidensa merkintälaitteiden ja ohjelmistojen toimivuudesta sekä kehittämisestä koko maan kattavasti. Keuruun toimitiloissamme valmistuvat painolaadustaan palkitut etiketit asiakkaan tarpeiden mukaan. Meckelborgin valmistamia Ventus® -etiketöintilaitteita toimitetaan myös vientiin.

Ratkaisut

 • Viivakoodi- ja päiväysmerkintälaitteet sekä etiketöintilinjat
 • Etiketit ja muut kulutustarvikkeet
 • Asennus-, koulutus-, tuki- ja huoltopalvelut
 • Merkintäpalvelusopimukset (MPS)

Yhteystiedot
Optiscan Oy
Laturinkuja 6
02650 Espoo

Puh. 09 4766 766
Fax. 09 4766 7689
Email: info.fi@optiscangroup.com
Web: www.optiscangroup.com

Yritysesittely
Optiscanin ratkaisuissa hyödynnetään puheohjaus-, viivakoodi- ja RFID-teknologioita, jotka tehostavat toimintaa varastossa, tuotannossa ja mobiilisovelluksissa. Projektiosaamisemme ansiosta projektin jokainen vaihe etenee sujuvasti.

Ratkaisumme yhdistävät ERP- ja WMS-järjestelmät käytännön työn suorittamiseen. Liikkuvien työntekijöiden ohjeistus sekä palaute suoritetuista tehtävistä kulkevat reaaliaikaisena järjestelmien ja käyttäjän välillä.

Ratkaisumme tavara- ja tietovirtojen hallintaan parantavat organisaatiosi tehokkuutta ja tuottavuutta. Saavutetut tulokset ovat huomattavia ja helposti mitattavissa.

Ratkaisut
Toimitamme konsultointiin, järjestelmäintegraatioon, laitteistoihin ja tukipalveluihin pohjautuvia kokonaisratkaisuita.

 • Varaston toiminnanohjaus, mm. puheohjattu keräys.
 • Liikkuvan työn ohjaus, mm. hyllyttäjät/menekinedistäjät, kenttämyynti, kuljetusten seuranta, huoltotyö.
 • Automaattisen tunnistuksen laitteet: viivakoodilukijat, etikettitulostimet, tiedonkeruulaitteet, RFID laitteet.

Yhteystiedot
Signal Partners Oy
Tiilitie 10, 01720 Vantaa
Vaihde: 020 743 1655

Signal Partners Oy
Tyrnäväntie 12, 90400 Oulu
Vaihde: 020 743 1643

Email: info(at)signalpartners.fi
Web: www.signalpartners.fi

Yritysesittely
Signal Partners on suomalainen verkko- ja päätelaiteratkaisujen asiantunteva palvelu- ja laitetoimittaja. Signal Partners on erikoistunut tietoliikenneverkkoihin, mobiileihin päätelaiteratkaisuihin, kuten käsipäätteisiin, ajoneuvotietokoneisiin ja tableteihin sekä merkintään. Rinnallamme liiketoimintaasi tehostavia laiteratkaisuja ovat toteuttamassa alan parhaat laitevalmistajat.

Asiakkainamme on sekä Suomen suurimpia konserneja että pieniä ja fokusoituneita yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Pitkät asiakassuhteemme kertovat halustamme ja osaamisestamme toteuttaa tuloksekkaita ratkaisuja ja aidosta kumppanuudesta. Toimimme kansainvälisesti ympäri maailmaa kolmesta toimipisteestä käsin: Vantaalta, Oulusta ja Ruotsin Täbystä. Palveluksessamme on noin 50 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

Ratkaisut
Signal Partners on erikoistunut tietoliikenneverkkoihin, mobiileihin päätelaiteratkaisuihin, kuten käsipäätteisiin, ajoneuvotietokoneisiin ja tableteihin sekä tiedonkeruuseen ja merkintään.

Tuoteryhmämme:

 • tietoverkot
 • käsipäätteet ja tabletit
 • ajoneuvo- ja trukkipäätteet
 • viivakoodinlukijat
 • merkintä ja tulostusmateriaalit
 • RFID-lukijat ja -tägit

Palvelumme kattavat täydet 360 astetta:

 • asiantuntijakonsultaatio ja proof of conceptit sopivimman laitteen valintaan
 • laiteasennukset ja käyttöönotto
 • ylläpito ja tuki sekä päätteiden etähallintapalvelut
 • huoltopalvelut

Asiakkaillamme on käytössään merkittävä määrä asiantuntijuutta: yli 20 hengen tiimi tietoverkkojen ja päätelaitteiden teknisiä asiantuntijoita.

Yhteystiedot
Tietokymppi Oy
Alakiventie 1 E 66
00920 HELSINKI

Ari Lehtinen
Puh. 0400 433691
Email: ari.lehtinen@tietokymppi.fi
Web: www.tietokymppi.fi/rahtari

Yritysesittely
Tietokymppi Oy on 1991 perustettu tietokonesovelluksia tekevä yritys.

Ratkaisut
• Standardisoitu kollitarratulostus

• Lavatarratulostus

• Terminaalitarratulostus

• ELL-standardin mukaisen HEVI-lavalapun tulostus

• ELL-standardin mukaisen lavalapun tulostus

Yhteystiedot
ToP Tunniste Oy
Hermiankatu 6-8 H
33720 TAMPERE

Puh. 010 841 0330
Email: sales(at)toptunniste.fi
Web: www.toptunniste.fi

Yritysesittely
ToP Tunniste on osaamisestaan ylpeä RFID- ja NFC-ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme yhdistäneet automaattisen tunnistamisen osaksi asiakkaidemme prosesseja jo yli kymmenen vuoden ajan. Olipa haasteesi suuri tai pieni, me voimme auttaa sinua. Ratkaisumme voivat olla kriittisessä roolissa prosessissasi tai edustaa lisäarvoa tuotteessasi. Riippumatta sovelluskohteesta RFID:n avulla saadaan merkittäviä hyötyjä esimerkiksi viivakoodiin verrattuna. Toimintasi tehostuu ja henkilöstöresurssisi kohdentuvat paremmin läpi koko arvoketjun.

Ratkaisut

 • RFID-järjestelmät (teollisuus, logistiikka, ajoneuvotunnistus, omaisuudenhallinta, mobiiliratkaisut)
 • RFID-komponentit (lukijat, tunnisteet, ohjelmistot)
 • RFID-konsultointi

IT-toimijat

Yhteystiedot
Finn-ID Oy
Taivaltie 5
01610 VANTAA

Vaihde: (09) 351 011
Tekninen tuki: (09) 3510 1500
Faksi: (09) 3510 1300

Sähköpostitse:

info(at)finn-id.fi
myynti(at)finn-id.fi
markkinointi(at)finn-id.fi
tekninen.tuki(at)finn-id.fi

Web: www.finn-id.fi

Yritysesittely
Finn-ID on työnohjauksen ja logistiikan digitalisoija. Alan markkinajohtajana ja vahvana mobiilisovellusten osaajana tunnustettu yritys työllistää tällä hetkellä 50 osaavaa ja innostunutta ammattilaista.

Ratkaisut
Ylivertainen vahvuutemme on asiakasyritystemme tekemisen tason prosessien ymmärrys sekä kykymme tuottaa niihin käyttäjien kannalta saumattomasti yhteensopivat ratkaisut. Toimittamamme ratkaisut käsittävät ohjelmistot, tunnistamiseen liittyvän teknologian ja käyttöönottoa tukevat asiantuntijapalvelut. Olemme myös useiden johtavien laitevalmistajien valtuuttama huoltokumppani.

 • Ohjelmistot: monipuolinen ATTUNE-tuoteperheemme käsittää ohjelmistoja mm. työnohjaukseen, varastonhallintaan, tiedonkeruuseen, pysäköinninvalvontaan, kotihoitoon, mobiiliin hoitotyöhön ja kenttätyön tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme sovelluksia mm. merkintään ja esimerkiksi laitteiden etähallintaan liittyen. Räätälöidyt mobiiliratkaisut tuotamme niihin asiakaskohtaisiin mobiilisovelluksiin, joilta vaaditaan voimakasta integroitumista asiakkaan logistiikkaprosessiin ja toiminnanohjausjärjestelmään.
 • Teknologia: kauttamme on saatavissa ammattikäyttöön suunnitellut laitteet ja tarvikkeet: mobiilipäätteet, langaton verkko, viivakoodilukijat, RFID-lukijat, puhetunnistus, itsepalvelupäätteet, tulostimet, tulostustarvikkeet ja RFID-tunnisteet.
 • Asiantuntijapalvelut: Toimimme asiakkaidemme kumppanina ratkaisujemme osalta koko niiden elinkaaren ajan. Finn-ID:n Palvelukeskuksessa huolehdimme siitä, että häiriön tai muutostarpeen yllättäessä tarvittavat toimet saadaan hoidettua sovitussa aikataulussa. Sovimme yhdessä asiakkaidemme kanssa ne keinot ja palvelut, joilla ratkaisua tuetaan ja varmistetaan toiminnallisuus. Finn-ID:n Palvelukeskus voi tukea kaikkia toimittamiamme ratkaisukomponentteja kuten sovellusta, laitteita ja myös alustoja.

Yhteystiedot
Tieto Oyj
Aku Korhosen tie 2-6
PL 38
00441 HELSINKI

Puh. 0207 2010
Fax. 0207 268898
Email: etunimi.sukunimi@tieto.com
Web: www.tieto.fi

Jäljitettävyyspalvelut: Ville Puntanen, +358 50 385 9904
Business Manager: Olli-Jussi Saksanen, +358 40 746 9749

Yritysesittely
Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluja tarjoava palveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustan ansiosta voimme tarjota niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme tuntuvia liiketoimintahyötyjä.

Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa sekä riittävän lähellä asiakasta ymmärtääksemme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Meidän ja noin 18 000 asiantuntijamme tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka on luomassa parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella.

Ratkaisut
Tieto Sustainability Intelligence -jäljitettävyyspalvelu tarjoaa GS1-standardien mukaisen järjestelmän materiaalivirtojen optimointiin. Palvelun avulla saat läpinäkyvyyden monimutkaisiin logistiikkaketjuihin sekä nostat oman tuotteesi arvoja. Toimitamme asiakkaallemme koko järjestelmän sisältäen laitteiston, käyttöönoton sekä jatkuvan palvelun ja analytiikan. Palvelu tukee RFID sekä viivakooditoteutuksia.

Talouden arvoketjun palveluiden tarjontaan sisältyy ostajien, toimittajien, pankkien ja viranomaisten välisten tapahtumien digitalisointi. Voit pienentää kustannuksia merkittävästi ja samalla lisätä toiminnallista tehokkuutta karsimalla manuaalisia prosesseja lisäämällä automatisointia. Tämä parantaa myös käyttöpääoman ja taloudellisten riskien hallintaa.

Yhteystiedot
Tietokymppi Oy
Alakiventie 1 E 66
00920 HELSINKI

Ari Lehtinen
Puh. 0400 433691
Email: ari.lehtinen@tietokymppi.fi
Web: www.tietokymppi.fi/rahtari

Yritysesittely
Tietokymppi Oy on 1991 perustettu tietokonesovelluksia tekevä yritys.

Ratkaisut

Rahtari Waybill - lähettämöohjelma.

Rahtarilla tulostat lähetyksiin tarvittavat kuljetuslomakkeet ja lavatarrat sekä kollitarrat kuljetusliikkeestä riippumatta.

Rahtari voidaan liittää osaksi tietojärjestelmää, toimitustietojen lähetystietojen tuonti ja toimitustietojen vienti onnistuu helposti, liitäntöjä valmiina useisiin järjestelmiin.

Rahtari tilastoinnista toimitustiedot asiakas- tai tapahtumakohtaisesti myös kuljetusliikekohtaisesti.

Auto-email -sanoma toimitustiedosta lähtee vastaanottajalle, kun lähetyksen kuljetusasiakirja on tulostettu, mikä vähentää toimituskyselyjä.

Paino- ja pakkauspalvelutoimijat

Yhteystiedot
Cajo Technologies Oy
Rasivainiontie 8
FI-90440 Kempele
www.cajo.fi

Ratkaisut
Cajo Technologies Oy on johtava suomalainen lasermerkintälaitteiden valmistaja. Valmistamme asiakkaillemme monipuolisia ja joustavia lasermerkintäratkaisuja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Laitteillamme voi merkitä lähes mitä tahansa materiaalia pysyvästi, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lasermerkintälaitteella merkitessä ei käytetä mitään lisä- tai väriaineita ja se mahdollistaa muun muassa kaikki jäljitettävyysmerkinnät, kuten 2D-koodit pienessäkin mittakaavassa. Cajon laitteilla voidaan tehdä myös värimerkinnät muun muassa ruostumattomalle teräkselle.

Yhteystiedot
Informa Oy
Tillinmäentie 1 B
02330 Espoo

Puh. +358 207 208 200
Fax. 0207 208 203
Email: informa@informa.fi
Web: www.informa.fi

Yritysesittely
Informa Oy:n osaaminen perustuu yli 20 vuoden kokemukseen tarraetikettien ja teollisten etiketti- ja merkintäjärjestelmien kehittäjänä ja toimittajana.

Toimituksemme kattavat yksittäiset laitteet sekä myös laajat tehdaskohtaiset merkintäjärjestelmät. Omaa tuotantoa olevat tarrat ja etiketit sekä foliot takaavat optimaalisen tulostuslaadun ja toimintavarmuuden.

Toimitamme laitteiden, ohjelmistojen ja tarvikkeiden lisäksi myös kaikki niihin liittyvät asiantuntijapalvelut, kuten määrittely-, suunnittelu-, testaus-, asennus-, koulutus- sekä huolto- ja ylläpitopalvelut.

Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamme sopimuspohjaisella ylläpitotoiminnalla.

Ratkaisut

 • Merkintälaitteet: kirjoittimet, lukijat, ohjelmat, asennus
 • Huoltopalvelut
 • Tarvikkeet: tarrat, etiketit, kääreet, lämpösiirtofoliot

Yhteystiedot
Klinger Finland Oy
Meckelborg

Tinankuja 3

02430 Masala

Vaihde: 010 400 1013
Myynti: 010 400 1301
Email: myynti(at)meckelborg.fi
Web: www.meckelborg.fi

Yritysesittely
Klinger Finland Oy:n Meckelborg -yksikkö on tuotemerkintäratkaisujen ja -palveluiden kokonaistoimittaja. Meckelborg vastaa lähes 50 vuoden kokemuksella asiakkaidensa merkintälaitteiden ja ohjelmistojen toimivuudesta sekä kehittämisestä koko maan kattavasti. Keuruun toimitiloissamme valmistuvat painolaadustaan palkitut etiketit asiakkaan tarpeiden mukaan. Meckelborgin valmistamia Ventus® -etiketöintilaitteita toimitetaan myös vientiin.

Ratkaisut

 • Viivakoodi- ja päiväysmerkintälaitteet sekä etiketöintilinjat
 • Etiketit ja muut kulutustarvikkeet
 • Asennus-, koulutus-, tuki- ja huoltopalvelut
 • Merkintäpalvelusopimukset (MPS)

Yhteystiedot
Laserilla Oy
Sullituntie 5,
14700 Hauho

Puh. +358 50 517 3000
Email: mk@laserilla.fi
Web: www.laserilla.fi

Yritysesittely
Laserilla Oy:n liikeidea on olla asiakkaiden arvostama ja ammattitaitoinen lasermerkkauksen alihankkija sairaaloille, teollisuudelle ja liikelahjataloille.

Joustavan tuotantokapasiteetin ansiosta pystymme merkkaamaan yksittäisten tai tuhansien kpl-määrien tuotantoeriä vaivattomasti.

Merkkausmateriaaleiksi soveltuvat mm. metallit, lasi, puu ja muovi

Ratkaisut
Lasermerkkauspalvelua sairaaloiden välinehuolloille ja teollisuudelle sekä liikelahjataloille.

Merkkausaiheena voi olla esim:

 • 2D-viivakoodit (mm. GS1 DataMatrix)
 • Lineaariset viivakoodit
 • Yritysten logot
 • Muut yksilöivät tunnisteet

Yhteystiedot
Paperityö Oy
PL 5, Sirrikuja 2
00941 Helsinki

Puh. 010230 8350
Fax. 010230 8373
Email: paperityo@paperityo.fi
Web: www.paperityo.fi

Yritysesittely
Paperityö Oy on Helsingissä sijaitseva painotalo, joka on erikoistunut rullatarrojen painamiseen pakkaavalle teollisuudelle. Panostamme voimakkaasti asiakaslähtöiseen tuotannon kehitykseen, laadukkaaseen painojälkeen ja toimitusvarmuuteen.
Käytössämme ovat monipuoliset UV-flekso ja kohopainokoneet, joilla painamme tuote-, termo-, lämpösiirto- muovi- ja paperitarroja rullissa jopa kahdeksalla värillä.

Ratkaisut

 • Tuotetarrat ja etiketit rullina ja arkkeina
 • Merkintäetiketit termo- laser- ja lämpösiirtoprinttereihin

Laite- ja automaatiotoimittajat

Yhteystiedot
Servicepoint Kuopio Oy
PL 24
70501 Kuopio

Manu Pernu
Puh. 044 786 8500
Email: sales@servicepoint.fi
Web: www.servicepoint.fi

Yritysesittely
Servicepoint Oy on Pohjoismaiden johtaja serialisointiautomaatiotoimittaja. Servicepoint Oy:n erikoisalaa ovat pakkausautomaatio-, serialisointi- ja robottisovellukset elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä muilla herkillä teollisuudenaloilla. Toteutamme asiakasprojekteja Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa ja Venäjällä.

Ratkaisut
Servicepoint on erikoistunut teollisuuden automaatioprojekteihin, robottisovellutuksiin ja kunnossapitoon. Se tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisuja ja on integraattori, joka vastaa automaation räätälöinnistä, serialisointi- ja muiden laitteiden integroinnista sekä projektien kokonaisarkkitehtuurista. Työ vaatii monipuolista kone- ja laitesuunnittelua sekä vaativaa automaatio- ja ohjelmisto-osaamista. kokonaisuus toimitetaan aina kohteeseen liittyvien määräysten ja standardien edellyttämällä tavalla.

Palvelu kattaa tuotantolinjojen ylläpidon ja huollot. Servicepointin yhteistyökumppaneita ovat Systech International, Festo, Siemens, KUKA Robotics ja Universal Robots.

Servicepoint hyödyntää GS1-standardeja Systech UniSeries -serialisointijärjestelmäratkaisuissa sekä asiakaskohtaisissa merkintä- ja jäljitettävyysratkaisuissa.