Yritystunnisteen käyttöönotto_kuva

Näin helposti pääset alkuun


Kun olet täyttänyt yritystunnisteen tilauslomakkeen, käsittelemme tilauksen ja lähetämme sinulle GS1 yritystunnisteen sertifikaatin sähköpostitse. Sertifikaatin viimeiseltä sivulta löytyy listaus teille myönnetyistä GTIN-koodeista (poikkeuksena 7-numeroinen yritystunniste). GS1-yritystunniste on käytettävissänne heti sen jälkeen, kun teille on toimitettu käyttöoikeuden varmentava sertifikaatti.

Tarjoamme erillisen Asiakastuki-sivuston, josta löydät ohjeet tuotteiden yksilöintiin sekä merkitsemiseen. Uutena yritystunnisteasiakkaana yleisimpänä tarpeena on luoda omalle tuotteelle viivakoodi. Olemme luoneet ohjeen, joka kertoo sinulle askel askeleelta mitä tarvitset koodin luomista varten, jotta pääset helposti alkuun:

Tutustu miten luot tuotteellesi viivakoodin 9 askeleella

Sivuiltamme löydät ratkaisukumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä auttaaksemme asiakkaitamme ottamaan palvelumme käyttöön. Ratkaisukumppanit auttavat sinua esim. tarjoamalla laitteiston viivakoodien tekemiseen ja tulostukseen.

Tuotteiden viivakoodien käytön lisäksi GS1 Finland tarjoaa täydentäviä palveluita liiketoimintasi tueksi. Tuotteidesi toimituksia varten tarjoamme Golli-palvelua, joka mahdollistaa täysin sähköisen tilausten käsittelyn ja tavarantoimituksen kaupan suuntaan. Tuotetietosi ja -kuvasi pystyt välittämään sähköisesti kaupalle ja kuluttajille asti Synkka-palvelumme avulla.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.