Excel export / import

Synkka-käyttöliittymästä on mahdollista viedä tuotetietoja excel-tiedostoon. Käyttäjä voi ladata joko yksittäisen tai usean tuotteen tiedot kerralla. Synkka Tuotteen Excel-toiminnon avulla voidaan käsitellä suuria määriä tuotetietoa. Muista kuitenkin aina varovaisuus ja tarkkuus kun käsittelet paljon tuotetietoja samanaikaisesti.

Synkka import/export-toimintoa voidaan käyttää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa

• tuotetietoja halutaan tallentaa tai tarkastella excel-muodossa
  • tuotetietoja päivitetään massana excelissä, jonka jälkeen ne ladataan excelin avulla takaisin tuotetietopankkiin
  • tuotetiedot siirretään toimittajalta toiselle (esim. kun tuotteiden edustus vaihtuu).
    • Synkka-tallennuskoulutuksen materiaalissa on kerrottu tarkemmin edustuksen siirrosta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä.

Ole yhteydessä Synkka-asiakaspalveluun ennen ensimmäistä excel export/import latausta, neuvomme mielellämme tarkemmalla tasolla.

Tutustu seuraaviin ohjeisiin

Tuotetiedon lataaminen Excel-tiedostoon (export)

Tuotetiedon lataaminen excel-tiedostosta tuotetietopankkiin (import)

Tietokenttien sijainti ja muoto excel export-tiedostossa

Yleisiä esimerkkejä Synkka excelin käytöstä