Tuotetietopankin ohjeet ja tuki

Synkka-tuotetietopankki tarjoaa ratkaisun tuotetietojen välittämiseen teollisuudelta kaupparyhmille ja ruokapalvelutoimijoille. Tietoja hyödynnetään mm. verkkokaupoissa, valikoimasuunnittelussa, logistisissa järjestelmissä ja reseptiikassa.

Tällä sivulla julkaistaan Synkka-tuotepankin käyttöohjeet. Alta löydät lisätietoa Synkka-tuotetietopankista.

Yleisohjeet
Yleisohjeet osiosta löydät hyödyllisiä ohjeita liittyen tietokenttiin ja niiden sijaintiin käyttöliittymässä. Täältä löydät myös tuotetietolomakkeen sekä suomeksi että englanniksi. 

Ohjeita tuotetietopankin käyttöön
Ohjeet käsittelevät aihekokonaisuuksia, jotka liittyvät tuotetietopankin toimintoihin ja tietosisältöön. Käyttäjä löytää kaikki aiheeseen liittyvät asiat yhdestä ohjeesta ja osaa tämän perusteella antaa tiedot oikein. Tästä osiosta löydät myös ohjevideoita Synkka tuotetietopankista.

Tekninen dokumentaatio
Tältä sivulta löydät teknisen dokumentaation, jonka avulla voi rakentaa sanomaliikenteen integraation Synkka-tuotetietopankkiin.

Integration FAQ
Usein kysyttyjä kysymyksiä integraatioista

Koodilistat
Tuotetietopankin kaikki koodilistat on kerätty yhdelle sivulle, jotta oikean koodilistan löytäminen olisi helppoa. Katso myös kohta Koodilistojen muutokset.

Tuotetietojen oikeellisuus
Miksi oikeellisuus on tärkeää ja miten tuotetiedon laatua voi parantaa? Lue aiheesta lisää tässä osiossa.

Tuotetietoutta verkossa
Tälle sivulle olemme keränneet hyödyllisiä linkkejä tuotetietoudesta verkossa.

GTIN-koodit
Kansainväliset GTIN-koodisäännökset määrittelevät yhtenäiset säännöt milloin tuotteelle on annettava uusi GTIN-koodi. Lue aiheesta lisää tässä osiossa.