Uusi käyttäjä, näin pääset alkuun

Jos olet juuri aloittamassa Synkka mediapankin käyttöä, tästä saat vinkkejä, kuinka palvelun käyttö kannattaa aloittaa.

  1. Varmista että kuvatiedostosi vastaavat Synkka palvelun vaatimuksia. Esimerkiksi myynti- ja markkinointikuvan tiedostokoko saa olla korkeintaan 40Mt. Tarkemmat aineistovaatimukset löydät kunkin aineistotyypin ohjeista.
  2. Tutustu kuvien nimeämisohjeeseen, ja nimeä kuvatiedostosi ohjeen mukaan. Näin kuvien lisääminen mediapankkiin käy huomattavasti helpommin ja nopeammin. Myynti- ja markkinointikuvan nimeämisohje löytyy täältä. Huomioithan eri aineistotyyppien omat nimeämisohjeet.
  3. Kun ainestosi ovat oikeassa muodossa ja oikein nimetty, voit tutustua mediapankin toimintoihin. Suosittelemme aloittamaan katsomalla lyhyet esittelyvideot Kirjautuminen ja järjestelmän rakenne sekä Käyttäjätunnusten hallinta. Videot esittelevät käyttöliittymän ominaisuuksia.
  4. Seuraavaksi voit perehtyä siihen, miten aineisto lisätään mediapankkiin. Tähän löydät ohjevideot aineistotyypeittäin.
    • Esim. haluat tallentaa mediapankkiin myynti- ja markkinointikuvia. Olet tallettanut kuviin liittyvät tuotetiedot tuotetietopankkiin. Olet nimennyt aineistosi edellä olevan mukaisesti. Katso video Myynti- ja markkinointikuva, osa 1 Tällä videolla saat selkeät ohjeet kuinka toimia.