Solution Owner 

Hoksaat asiakkaidemme tarpeet ja kehität ratkaisujamme heidän liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi.  

Tehtävästä 

Etsimme Helsinkiin asiantuntijaa vastaamaan uusimmasta GS1-palvelusta sekä varmistamaan, että palvelua kehitetään parhailla käytännöillä vastaamaan asiakkaiden tuleviin tarpeisiin. Toimit palveluiden Product Ownerina  kansainvälisessä palvelukehityksessä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi vastuu Salesforce-ympäristön kehittämisestä. Työsuhde on vakituinen. 

Sinusta 

Sinulla on tuoretta kokemusta palveluiden kehitystyöstä. Ketterät menetelmät ja kanban-taulut ovat sinulle tuttuja työkaluja. Olet ulospäin suuntautunut sekä sanavalmis ja nautit ongelmien ratkaisemisesta asiakkaiden kanssa niin suomen kuin englannin kielellä.  

Olet kiinnostunut uusista digitaalisista ratkaisuista. Olet utelias teknologioista, mutta haluat myös ymmärtää niiden vaikutukset liiketoimintaan. Tehtäviisi kuuluu halutessasi uudenlaisten liiketoiminta- ja palvelumallien suunnittelu. 

Edellytämme sinulta kokemusta palveluiden kehitystyöstä tai sen johtamisesta. Aiemmin hankittu osaaminen Salesforcen kehittämisestä katsotaan eduksi.  

Osaksi huippujengiä 

Meillä työtä ei tehdä yksin. Sinulla on ympärilläsi pieni ja motivoitunut asiantuntijaporukka, jossa opit ja jaat osaamistasi. Pienessä organisaatiossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja iloiseen yhteistyöhön.  

Meistä lisää kanavissa:  www.gs1.fi ja  www.gs1.orgLinkedinTwitterYouTube. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, ole yhteydessä Tuomoon (tuomo.kronback@gs1.fi, 040-1326460). 

Tehtävää hakiessasi, kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viimeisten vuosien aikana. Laita CV liitteeksi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteeseen  rekrytointi@gs1.fi viimeistään 1.3.2020.  

Meistä 

GS1 Finland tuottaa innovatiivisia digitaalisia palveluita, jotka tuovat asiakkaillemme vuosittain miljoonien eurojen hyödyt. Ratkaisumme perustuvat globaaleihin GS1-standardeihin.