Yritystunniste_tt

logo_yritystunniste

GS1-yritystunnisteella avaat ovet kansalliseen ja globaaliin järjestelmään

GS1-järjestelmän avulla tavarantoimittajat voivat yksilöidä tuotteensa viivakoodeilla, jotta niitä voidaan myydä myös suurten kauppaketjujen valikoimissa. Edellytyksenä viivakoodien luomiselle on GS1-yritystunnisteen hankinta.

Yritystunnisteen hankittuaan tavarantoimittajat voivat yksilöidä tuotteensa GTIN-tunnuksilla sekä luoda tarvittavat SSCC-koodit kuljetuslavoissa ja tukkupakkauksissa käytettäväksi.

GS1 on maailman laajimmin käytetty standardointiratkaisu, joka on kehitetty alunperin päivittäistavarakaupan tarpeisiin.

Lue lisää

GS1Synkka-logo_or(nettisivu)723_550

Synkka – kaikki tuotetieto kaupan alan yhteisessä järjestelmässä

Synkka on kustannustehokas ratkaisu tuotetietojen välittämiseen. Palvelua käyttää yli 700 suomalaista tavarantoimittajaa ja vastaanottajaa, mukaan lukien Kesko, SOK ja Tuko sekä monet HoReCa-alan toimijat. 

Synkka vähentää manuaalista työtä, koska kaikki suurimmat kaupparyhmät saavat tuotetiedot yhdestä palvelusta. 

Synkka on jokaisen tuotetietoa tarvitsevan yrityksen luotettava kaveri, joka auttaa hallinnoimaan laadukasta ja ajantasaista tietoa.

Lue lisää

Golli-logo_or(nettisivu)723_550

Golli – pk-tavarantoimittajien tuotteet kustannustehokkaasti hyllyille

Golli on erityisesti päivittäis- ja käyttötavarakaupan tavarantoimittajien tarpeisiin suunnattu palvelu, jolla voi hoitaa tavarantoimitukset kokonaisuudessaan digitaalisesti.

Suurten kaupparyhmien pitkälti automatisoitujen tilaus-toimitusprosessien kanssa yhteensopiva palvelu mahdollistaa myös pientuottajille pääsyn niiden valikoimiin. Palvelu muodostaa kaupan vaatimat toimitussanomat sekä lavamerkinnät automaattisesti, mikä poistaa paperityötä ja inhimillisiä virheitä. 

Lue lisää