Tuotetietojen vienti pdf-tiedostoon ja tuotekortille

Tuotetietokortti

Tuotetietopankkiin tallennetusta vähittäistuotteesta voi tulostaa ns. tuotetietokortin suomeksi ja englanniksi. Tarkoituksena on yhdellä sivulla tarjota yleissilmäys tuotteeseen. Tuotetietokortti sisältää vähittäistuotteen keskeisimpiä tietoja, mm. ainesosalistan, käyttö- ja säilytysohjeet, valittuja allergeeneja ja pakkausmerkit.

Tuotetietokortin tulostaminen tapahtuu valitsemalla tuote joko tuotelistauksesta tai avaamalla tuote ensin ja valitsemalla "Vie" ja "Luo tuotetietokortti".

Tuotetietokortille tulostuvat tietokentät ja koodiarvot

Tuotetiedot pdf-tiedostoon

Tuotetiedot voi viedä pdf-tiedostoon valitsemalla tuote ja sitten klikkaamalla ylävalikon Vie ja Pdf-tiedostoon. Pdf-tiedosto kannattaa ottaa pakkaushierarkian ylimmältä tasolta jolloin pdf-tiedosto sisältää koko hierarkian.

Hyvä vinkki uusille käyttäjille! Vie tuotetiedot pdf-tiedostoon ennen julkaisua. Näin voit varmistaa että kaikki tarpeelliset tiedot on varmasti tullut annettua.