Synkka media-aineiston lisääminen

Tuotekuvan lisääminen

Verkkokaupoissa tuotekuva on kuluttajalle ehkä tärkein tunniste ja kuvaus myytävästä tuotteesta. Lisäämällä tuotekuvan varmistat, että verkkokaupassa näkyy ajantasainen ja oikea kuva tuotteestasi.

Lisää tuotekuva tuotehallinnan kautta

Instruction steps

Yhden tuotekuvan lisääminen on helpointa tehdä vähittäistuotteen Media-aineistot näkymällä. Useamman tuotekuvan lisääminen tehdään käyttöliittymän Media-osiossa. Media-osiossa voit myös luoda ulkoisia linkkejä tahoille, jotka eivät vastaanota tuotetietoja ja kuvia Synkan kautta.

Suosittelemme, että tutustut myynti- ja markkinointikuvien aineistovaatimuksiin ennen tuotekuvan lataamista. Aineistovaatimusten mukainen tuotekuva on helppo ladata ja lisätä tuotteelle. Aineistovaatimukset eri kuvatyypeille löydät liittyvistä ohjeista.

Lataa tuotekuva

1. Tuotekuva lisätään vähittäistuotteen Media-aineistot-näkymällä. Avaa näkymä ja klikkaa Lisää media-aineisto -painiketta.
  2. Valitse media-aineiston tyypiksi Tuotekuva, kun kyseessä on Myynti- ja markkinointikuva.
  3. Valitse, lataatko tuotekuvan tiedostona tai url-osoitteesta.
  4. Tallenna, kun tiedosto on ladattu

Huomaa, että lisättävän kuvan tulee täyttää aineistovaatimukset. Aineistovaatimukset varmistavat, että kaikki tuotekuvia vastaanottavat tahot pystyvät hyödyntämään niitä monipuolisesti.

Lisää tuotekuvalle perustietoja

Lisää tuotekuvalle perustietoja. Alla löydät kuvallisen ohjeen jokaisesta annettavasta tiedosta. Tarkemmat tiedot löydät myynti- ja markkinointikuvien aineistovaatimuksista.

Tallenna tuotekuva

Jatka klikkaamalla OK painiketta. Muista vielä tallentaa, kun palaat tuotteen tietoihin. Voit jatkaa tuotetietojen tallentamista ja julkaista sekä tuotetiedot että tuotekuvan yhdellä kertaa.

Kontakti
Kuva-asiakaspalvelu-Anniina

GS1-asiakaspalvelu yhteystiedot

GS1-asiakaspalvelu

(ma-pe 10-14)

puhelin 075 756 3500
fax 075 756 3522
asiakaspalvelu@gs1.fi