GS1 Rekisteri – Tietojen vienti Excel-tiedostoon

Voit tarkastella, vertailla ja hyödyntää GS1 Rekisteriin syötettyjä tietoja viemällä ne Exceliin taulukkomuotoon.

GS1 Rekisteri Vie GTIN-koodit

• Mene Yritystunnisteet-osioon.
  • Aktivoi yritystunniste-rivi ja valitse rivin oikeasta reunasta Vie GTIN-koodit.
  • Valitset ponnahdusikkunassa, mitkä tiedot haluat listalle.
  • Klikkaa Vie.

Löydät valmiin tiedoston Tehtävät-osiosta. Lataa-toiminnon avulla saat tiedoston tietokoneellesi.

Huom! Voit viedä Exceliin kerrallaan vain 150 000 tunnistenumeroa.

Voit käyttää ladattua tiedostoa myös pohjana tietojen viemiseksi GS1 Rekisteriin. Katso ohje Tietojen tuonti Excel-tiedostosta.